Archiv článků

Kavárna roku

Kavárna Ateliér se stala v anketě Pelhřimovského deníku  "Hospůdkou roku 2015". Tohoto ocenění si velice vážíme a děkujeme našim návštěvníkům za přízeň. I nadále budeme vaší oblíbenou kavárnou v regionu č. 1.
Celý článek

Vánoční večírky

  Plánujete vánoční večírek pro vaše zaměstnance, obchodní partnery nebo známé? Uspořádejte ho v Kavárně Ateliér a budete mít o starost méně. Zajistíme občerstvení dle vašich přání, tématickou výzdobu i ozvučení. Díky spolupráci s agenturou MyMarketing pro vás dále zajistíme pozvánky na...
Celý článek

Sweet Coffee

již od čtvrtka 30. srpna si budete moci vychutnat svou kávu či kávovou specialitu i z nové značky kávy Sweet Coffee. Nejvyšší kvalita tohoto druhu kávy vzniká pečlivým výběrem kávových směsí nezpracované kávy Arabika a Robusta v přírodním stavu, které lze na trhu najít. Espresso připravené z této...
Celý článek

Letní zahrádka brzy v provozu

Již minulý týden jsme pro vás začali připravovat letní zahrádku. Vznikne zde zbrusu nový dětský koutek, nové stromky, květiny - prostě vše tak, aby se vám u nás líbilo. Otevřeme hned, jakmile to počasí dovolí.
Celý článek

Čerstvé zákusky každý den

Kromě naší standardní nabídky vám každý den nabízíme čerstvě vyrobené domácí zákusky. Přijďte ochutnat např. jablečný závin s domácí šlehačkou, tvarohový dort s ovocem a další speciality.
Celý článek

Napište nám!

Líbilo se vám u nás nebo máte naopak připomínky k našim službám? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cenné podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoli pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce.
Celý článek

Kavárna Ateliér

Solní 419
Pelhřimov
393 01

Otevírací doba:
Po - Pá 8:00 - 22:00
Sobota 10.00 - 22:00
Neděle 14:00 - 21:00
Svátky 14:00 - 21:00
Rezervace míst:
777 194 620
Vytvořeno službou Webnode